gallerij 1

Gallerij

 

In deze gallerij vind je enkele van de schilderwerken, muurschilderingen, boetseer- en andere kunstwerken van Hilde. Bekijk de volledige gallerij voor een overzicht uit haar uitgebreid en divers gamma.

Muurschilderingen

Cirkels

Schilderijen

Andere werken

Uitgelicht

Hier vind je een woordje uitleg bij enkele van de werken die je hierboven kon bekijken.

De amandelboom

Volgens een Griekse Mythe dacht Phyllis dat haar geliefde Demophon van Athene, haar had verlaten voor een ander en pleegde zelfmoord. Na haar dood veranderden de goden haar in een amandelboom. Demophon keerde terug, zijn hart brak en hij omarmde de amandelboom Phyllis die daarop in bloei kwam. Zo staat de bloeiende amandelboom voor eeuwige Liefde.

Heart: Liefde tegen terreur

Dit werkje maakte Hilde na de terreuraanslag op Zaventem door IS.

Hier stelt de bol de Aarde voor, die omringt wordt door de sterke kracht van liefde. Omdat in deze momenten liefde nodig en ook alom tegenwoordig is. Mensen helpen elkaar en zijn daarom sterker dan terreur.

Is je interesse gewekt en zou je graag meer werken zien of specifieke werken in het echt willen zien? Kom naar een van de open Art&Yard dagen, of maak een afspraak!

 

 

Colorful breeze

Hilde Olieslaeger is een schilder en alround kunstenares. U kunt bij haar werken kopen of haar vragen een werk voor u te maken.

CONTACTEER MIJ

9191 STEKENE

Nachtegaalstraat 29

Tel: 0485/54.64.44

All Rights Reserved © 2016